Kontakt

Telefontider:      Hverdager kl. 10 – 17

Mobil:          +47 90 66 06 94

E-post:                 Wenche@Tommervik.no

Lillestrøm: Sariel, Solheimsgata 4: På torsdager.

Tyristrand :        Grefsrduveien 7. 3533 Tyristrand
Ukedagene jeg ikke er på reise. (70 min fra Oslo, 20 min fra Hønefoss, 10 min fra Vikersund, 45 min Drammen)

8 comments

 1. Hej Wenche!
  Jag undrar om det finns möjlighet att få medial vägledning av dig via telefon? Eftersom jag bor i Malmö i Sverige så är det svårt att ses om det inte är under sommar semestern. Med vänlig hälsning, Katja

  1. Hei Katja
   Ja det går utmerket via telefon.
   Beklager at jeg ikke har sett meldingen før nå, den ble varslet til en gammel mailkonto.
   mvh
   Wenche

 2. Hei snuppa!
  Tilbyr du også vennetjenester for oss som forvirret oss vekk fra 7 etg osv, ved hjelp av lastebil, m.m?
  ? Klem fra B

  1. Heisan du.
   Litt usikker på hva du trenger, Mrs B.

   7.etg er lenge siden blitt. Går fort.
   mvh
   Wenche

 3. Hei.
  Jeg er en kvinne på 25 år og har nylig funnet ut at jeg kan komme i kontakt med min egen intuisjon gjennom bruk av en pendel som står meg nært. Jeg kjenner kun god energi da min pendel er i messing og virker beskyttende, og jeg føler meg aldri redd på noe som helst vis. Har alltid tenkt at jeg er en med interesse for «faget» men ble mild sagt sjokkert da jeg fikk så gode «svinginger» på min pendel. Jeg har kanskje brukt et par dager nå til å «fordøye» det hele, og kjenner meg tilfreds med et nytt hjelpemiddel som kan få meg til å bli klarere i mine egne valg, da jeg kan være litt ubesluttsom. Stoler fullt og helt på mine egne følelser og hva kroppen min kjenner. Føler mange ganger at kroppen min «vet litt mer» en det hjernen min ønsker å formidle. Nå er jeg usikker på om jeg burde forhøre meg med et medium som kanskje kan hjelpe meg til å få mest mulig ut av mine egne «krefter» da jeg blir veldig nysgjerrig og har mange spørsmål som ikke pendelen min alltid vil gi meg. På en måte føler jeg meg litt dum, da jeg kanskje burde finne ut av dette selv men kjenner uro for å gjøre feil eller komme borte i noe som er utenfor min makt. Jeg har stor respekt og har blitt veldig glad og kjenner meg takknemlig for at jeg ikke føler meg så alene lenger, uansett hvor merkelig det høres ut. Pendelen er blitt det kjæreste jeg eier og jeg gleder meg alltid til å jobbe med den, selvom opplevelsene er noe ulike fra gang til gang. Jeg sitter alltid igjen med en positiv eller en rørende opplevelse. Jeg kjenner sterk varme fra pendelen, når jeg holder den i hendene mine. Er det slik at vi kan miste kraften til å kommunisere til den «andre siden»/eller intuisjonen vår? Vil jeg så lenge jeg er åpen og «slipper opp for energi» alltid kunne bruke pendelen min gjennom livet eller vil dette «dale av» hvis jeg blir lukket eller ikke «tror» lengre? Beklager lang tekst, men håper du ser dette.

  1. Heisan
   Pendelen er et fint verktøy å starte med. Om du ønsker å gå videre med å utvikle deg så er det kurs og sirkler som gjelder.
   Du kan jo starte med å se på youtube videoene jeg har lagt ut gratis. Der tar jeg blant annet opp dette med pendler og mye mer.
   Fint å høre at du opplever kontakt.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.