Behandlinger

Kranio sakral – forløsende teknikker på benk for spenninger mellom knoklene. Denne type spenninger gir redusert bevegelsesfrihet, belastningsskader, hodepiner, konsentrasjonsproblemer og problemer med pusten. Trenger kroppen din litt hjelp så den kan finne tilbake til symmetri og komme i balanse igjen?
Mange som søker denne behandlingen har allerede vært på MR, røntgen og mer «offisielle» behandlinger uten særlig bedring. MR og røntgen viser kun brudd, cyster, arrvev og tidvis skjevheter. Spenninger vises ikke på disse bildene, og du vil derfor ikke bli tilbud en behandling. Noen steder blir du sendt hjem med øvelser, som nesten ingen orker å gjøre nettopp pga smertene og skjevhetene.

Men smertene er reelle. De kan være fra muskelspenninger, strekk i hinner, membraner og ligamenter, nerver i klem, skjevheter i skjelettet nettopp pga spenninger m.m. Under behandling kan klienten oppleve stikking, prikking, stråling, ømhet, varme/kulde, føle at man «strekkes innvendig», og tidvis som en spent gitarstreng som plutselig slipper taket.

«Skaden» – problemområdet trenger ikke å være ferskt. Du kan ha vært utsatt for slag, skader, fall, tråkke over, ramle i en trapp, nesten-falle på isen, får en kjøkkendør i hodet, tryne på ski, airbaggen har blåst ut i bilen, ramlet fra en stige eller stilas og tusen andre hverdagshendelser et stykke tid tilbake. Selve problemområdet trenger ikke være så stort, men så setter det seg videre som domino-brikker. Og da får vi smerter over større områder og er det nerver i klem så hopper smerten rundt.

Vi har aldri lov til å love bedring ihht Loven om alt.med. Men jeg har god erfaring over mange år.
Jeg vil foreslå 1-3 timer, og så se an behovet. Noen trenger å fikses, andre trenger vedlikehold.

Selve behandlingen: På benk, men klærne på. Jeg starter ved hodet med små drei- og strekkbevegelser. Kroppen vil begynne å vise vei selv og jeg følger denne subtile guidingen. Hodet, kjever, nakke, skuldre, rygg, hofter.

Healing – avspennende energiarbeide. Trenger du energi? Trenger du å slappe av? Healing hjelper både kropp og sjel. Ingen vet egentlig hvordan healing fungerer. Det oppleves som å få tilført energi til områder som enten trenger ekstra stimuli (fordøyelsen, smerteområder), eller som trengs å roes ned (stress, tanker).