Kranio Sakral utdannelse 4 moduler av 3 dager

Kranio Sakral er en naturlig behandlingsteknikk som avspenner spenninger mellom knoklene, i hinner og ligamenter. Om kroppen har mange spenninger, indre og ytre, så vil kroppen dras skjevt og vi feilbelaster kroppen. Dette reduserer hukommelsen, evnen til å håndtere informasjon, stress, tretthet, kvalme, smerter, konsentrasjon, væskeopptak, energiflyt og følelsen av fremdrift i livet.

Med små dreie, strekk og trykk bevegelser hjelper vi kroppen til å rette seg opp og å få tilbake sirkulasjonen av kroppsvæsker og rotasjonsbevegelsene i naturlig kroppsmotorikk.

Du vil bli gitt teknikker og innsikt som kan benyttes til behandlinger.

Oslo kull 1

Trondheim

Stavanger

Bergen

DSC_8540 DSC_8532

 

 

 

MediumSkolen 09.februar Oslo 2016

Oppstart MediumSkolen, Oslo tirsdag 9.februar Kl. 18-21 på Unity.

10 ganger av 3 timer.

 

Ønsker du å bli trygg og stødig i mediumskapet ditt? Lære deg å stole på sansene dine og å bruke dem bevisst og til spesifikke formål? Ønsker du å sortere og få litt system på den kunnskapen du allerede har? Har du en forståelse av at vi mennesker er mer en kun den fysiske kroppen og hjernens begrensninger? Lær deg å bli sterkere i dine fornemmelser og å utvikle den 6.sansen din. Da er dette kurset for deg. Du trenger ikke å ha ønske om å jobbe som medium. Sanseutviklingen kan du bruke i alle type jobber og i prosessen i å bli bedre kjent med deg selv. Dette er et RENT mediumskapskurs. Selvfølgelig inspirert fra andre energiarbeider, men kun som teknikker for å støtte oppunder din egen utvikling. Aldri som en sammenblanding av forskjellige teorier. Du vil få et deltagerbevis etter endt kurs. (Må delta på min 80% av samlingene.)

___ ____________________________________
Kursavgift kr 4.000,-. Kan deles opp.
Max 15 deltagere. Alle får personlig veiledning,
____________________________

Tema: * Mediumskapets alle sanser, vi jobber enkeltvis med disse. * Hva er et medium, lover og regler, etikk og moral. * Forskjellen på synskhet og mediumskap * Hvilke ånder kommer igjennom og hvorfor * Plattformarbeide. * Readinger, sittinger. * Verktøy * Inspirert tale * Automatskrift * Pendel, Ouijabrett, kort * Transe, forskjellige bevissthetsstadier. * Bevegelse. * Hvordan jobber for å utvikle større bredde i evnen til å fange opp signaler. * Søk, mennesker og dyr. * Veiledning. * m.m. * Enkelt kompendium vil bli delt ut.

Påmelding: Wenche@Tommervik.no

_____________________________________

 

Meditasjons CD

Ønsker du å utvikle sansene dine? Komme bedre i kontakt med deg selv og det universet som bor i sansene dine?
Jeg har spilt inn en meditasjons CD sammen med musikken fra Egil Fylling.

CD’en kan bestilles hos meg, koster kr 150,- + porto.
Wenche@Tommervik.no

21578_273903286997_2191096_n

CD cover bak