«Så du er et medium?»

Er du en danser, eller like du å danse?
Jeg bruker ofte å sammenligne mediumskap med det å danse.
Noen er aldri ute på dansegulvet.
Noen er publikum.
Noen danser en gang i blant.
Noen danser når ingen ser.
Noen melder seg på swingkurs.
Noen prøver seg en periode, for så å falle fra.
Og andre blir profesjonelle dansere.
På lik linje med absolutt alt annet en ønsker å bli dyktig i, så gjelder det å innhente informasjon, lære fra forskjellige andre medium, lære seg grunnteknikkene og støtteteknikkene. Og øve, øve og øve. Talent og vilje må gå hånd i hånd skal du nå dine mål. Ærlighet, redelighet og åpenhet er viktige ingredienser på din vei.
Medium er ingen beskyttet tittel. På lik linje som healer. Er du en healer, eller like du å heale?
Selv om mediumskap er morsomt og åndene har fantastisk humor, så er det et fag en bør respektere. Folks pårørende ønsker å komme igjennom for å vise at livet fortsetter etter den fysiske døden. Og kontakten med en avdød kan bety mye for den som får besøket og bekreftelsen på evig kjærlighet.
Jeg observerer tidvis medium på scenen med variable kvaliteter. Aldri fordi den som utøver mediumskap er ondsinnet som person, men fordi de enten mangler kunnskap om faget eller selvinnsikt.
De som danser med profesjonelle dansere.
Jeg er absolutt FOR å ha øvingsarenaer der målet er å utvikle sitt mediumskap, og formålet er å være en kanal i samarbeid med  åndeverden. Men skal du være lærer så må du tenke grundig igjennom hva ditt behov er.
Ønsker du å formidler fra åndeverden, eller ønsker du å fremstå som flink og spesiell selv?
Det er mange selvoppnevnte ego-guruer i denne bransjen, og mange nye faller for alle triksene fordi de selv mangler erfaring til å se forskjell på en god og dårlig lærer. Og ingen lærer er 100% dårlig. Det vil alltid være elementer man kan plukke fra den enkelte. Men om intensjonen bak handlingene er av annen karakter enn ren formidling, da ser jeg at denne læreren slurver med detaljer og elevene plukker opp ikke bare triksene, men også holdningene til denne læreren.
Så tenk igjennom din intensjon og dine mål. Den vil alltid legge føringen for hvordan du utøver alt her i livet.
Lykke til i din utvikling. <3

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.