Lysskipet over New York

Lysskipet over New York

 

 

Under sensommeren i 2007 ble det på en av nettstedene for det alternative begynt å diskutere ang et lysskip som skulle vise seg over New York i september. De pratet frem og tilbake om hva dette kunne være og hvilket budskap skipet ville komme med. Og alle pratet som om dette var en ting de var totalt overbevist om at skulle oppstå. En hendelse like fastlagt som om Kongen hadde takket ja til en invitasjon og skulle komme på middag.

Jeg spurte hvor de hadde denne informasjonen fra fortalte de at det var kanalisert gjennom en person som brukte å kanalisere for store grupper og som hadde masse kanaliseringsmateriale liggende ute på Youtube. Jeg spurte igjen om hvordan slike datoer og steder ble tatt som seriøse kanaliseringer, og de ble ganske sure på meg som stilte spørsmål og ødela hele gleden. Og forsøkte også å stille spørsmål om hensikten med dette skipet, men igjen så begynte de å ignorere meg. Jeg var tydeligvis for teit til å forstå disse tingene.

Dagen kom, og dagen gikk. Jeg fulgte med i diskusjonsgruppen, men hele diskusjonstrådel var nå helt død. Jeg la ut spørsmål om dett hadde vært fint med lysskipet, men ingen, absolutt ingen skrev noe som helst mer i denne lysskiptråden.

Omlag 1 måned etter kom det ut en video på youtube, det en proffesor aktig fyr hadde en lang forklaring på hvorfor vi IKKE hadde sett lysskipet. For det hadde jo vært der. Men det var VI som ikke var klare for å se det.

Det er mye innenfor det «alternative» vi ikke kan forklare. Men i det minste ser vi resultater av healing, av åndekontakt og av akkupunktur. Om vi ikke alltid forstår hvordan, så ser vi resultater. Noen mer målbare enn andre, men så lenge folk føler seg bedre, så er jo målet oppnådd.

Så tenk deg om før du biter på slike agn. behold bakkekontakten litt, ta et dypt pust og tenk; hva kan jeg bruke dette til, har det noen verdi for menneskeheten? Om ingen av de spørsmålene kan besvares, da slipper du taket, går videre og gjør noe hyggelig i stedet for å nære et fantasifoster.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.